Edició 2019

Al 2019, la Festa major d’hivern, les festes de Santa Eulàlia, tindrà lloc

Del 8 al 12 de febrer 2019

La Lali Jove:

la Festa Major Juvenil i Associativa de Barcelona
Dissabte 17 de febrer de 2018

Les associacions juvenils de la ciutat organitzen la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, enguany dedicada a reivindicar l’ús de l’espai públic, sota el lema «Fem nostra la ciutat, fem nostra la festa».

La Lali Jove dona resposta a la reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona. El dissabte 17 de febrer podreu trobar un munt d’activitats obertes a infants i joves al Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina). A la tarda, tothom que vulgui podrà participar als diferents tallers simultanis per a joves i infants organitzats pels diferents grups de treball formats per entitats juvenils de Barcelona. Al vespre començaran els concerts, aquest any amb un cartell de luxe encapçalat pel raggacore de Mafalda, una fusió de ska, reggae, funk i hardcore. També hi actuaran Sense Sal, amb el seu pop-folk; Adala i el seu particular reggae & dub; Can Canalla, amb cançons llatines i «rumberes», i, finalment, Ominira, guanyador del Festival Brot, de bandes novelles de Barcelona.

 

Activitats per a infants i joves
De 17 a 20 h, simultàniament:

 • Associacionisme educatiu: Inflable per reciclar saltant.

 • Mobilitat: Circuit de mobilitat impulsat per entitats de diversitat funcional. Amb la JUP i la Federació ECOM.

 • Cultura dispersa i oci alternatiu: Un món de jocs i activitats diferents que ens apropen a l’univers alternatiu.

 • Ràdio associativa: Podrem parlar amb les entitats que preparen la Lali Jove 2018 i deixar els micròfons oberts a la participació de tothom. Amb BOCA Ràdio.

 • Salut: Un taller per abordar qüestions de salut de manera amena i divertida. Amb l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut.

 • Mira com pinto: Activitat de sensibilització sobre diversitat funcional en què es podrà pintar amb diferents parts del cos! Amb la Federació ECOM.

 • Soft Combat: Joc en el qual dos o més combatents s’enfronten utilitzant armes embuatades que simulen armes de diferents èpoques.

 • Estima en colors: Joc de les banderes i els tabús LGBTI.

 • Karaoke Otaku: Vine a cantar cançons otaku en català, castellà i japonès!

 • Deixalles? Sóc sostenible! Rebaixes? Tinc l'armari ple!: Espai per reflexionar sobre el model actual de consum, els residus i la reutilització de materials diversos, a través de jocs i activitats. Amb el Grup de Justícia Climàtica del Servei Civil Internacional (SCI - Catalunya).

 

El concert de la Lali Jove
A partir de les 20 h

Amb l’actuació de Mafalda, Sense Sal, Adala, Can Canalla i Ominira

Durant el concert, es disposarà dels següents espais de sensibilització i atenció directa:

 • Carpa de SOM.nit, dirigida a informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues (de 22 a 02.00 h).

 • Protocol contra agressions masclistes que es donin durant la festa, per sensibilitzar al voltant d’aquest problema i atendre possibles agressions (de 20 a 02.30 h).

 

 

Organitza:
Consell de la Joventut de Barcelona

Més informació:
http://cjb.cat/lalijove